boven-linkslogo-bertduijsensboven-rechts
werkwijzeklantenmedewerkersadviesvoorbeeldenvacaturescontact

links

 


Frezen

Wij zijn gespecialiseerd in frezen:
1. t.b.v. stroomleidingen
2. t.b.v. vloerverwarming
3. stallen frezen
4. frezen m.b.v. bouchardeermachine

Stroomleidingen Frezen

Werkend voor onder meer loodgieters, elektriciens en particuliere klanten frezen wij met uiterste precisie leidingen uit. Dit kan in allerlei steensoorten en beton. Voor Gibo, ytong en poriso kan gefreesd of dubbelzijdig droog gezaagd worden. Dit gebeurt nagenoeg stofvrij. In hardere steensoorten en beton wordt er nat gezaagd, dit in verband met de hardheid van het te bewerken materiaal.

frezen

Vloerverwarming Frezen

Door middel van een vloerverwarmingsfrees kunnen wij gleuven maken van 2 cm breed en diep. Dit kan bijvoorbeeld in een cementdekvloer met hierop een zachte tegel. Mocht het te frezen materiaal harder zijn, zoals beton, dan wordt er dubbelzijdig ingezaagd, volgens de richtlijnen van de Arbo en worden sleuven handmatig uitgekapt.

Stallen Frezen

Opdat het vee op de boerderij niet kan uitglijden en zich niet kan verwonden kan de boer ervoor kiezen om de stal te laten frezen. Hiervoor hebben wij een speciale stallenfrees in ons gamma. Er worden sleuven van 2 mm diep kort naast elkaar gemaakt, zodat vloer niet glad en gevaarlijk meer is. De werkzaamheden worden in een betonnen vloer of op een rooster uitgevoerd.

frezen frezen

Opruwen van vloeren

Het opruwen van vloeren gebeurt met behulp van een bouchardeermachine. Aan de hand van geharde koppen worden er kleine stukjes uit het beton geslagen zodat de ondergrond geruwd wordt. Tevens kunnen wij met onze betonschuurmachines de vloer opschuren zodat er een betere aanhechting verkregen wordt.

  rechts
.
Dorpsstraat 109, 6251NC Eckelrade | 043-4082360 | 06-13686081 | info@bertduijsens.nl